Modele pantofi guban 2017

Fusta creion este una dintre piesele care nu se vor demoda niciodată. În ziua de astăzi, purtăm Fusta creion Atât la birou, Cât și în oraș. Modelele pot varia în CEEA CE privește lungimea, Culoarea și stilul, Dar și materialele. Așadar, este destul de ușor să Alegi o fustă creion Care să se potrivească stilului tău. A urmat Emilio Pucci, Cu lookbook-UL colecției pré-automne 2017, în Care modelele purtau sandale desperecheate, apoi maison Margiela și Calvin Klein, care au abordat la rândul Lor Conceptul. Pantofi cu TOC de 10 cm | Piele naturala multicolorA Vara însă este mai bine să pòrti Fusta lalea cu sandale cu bretele Stil Gladiator. Pantofii cu vârf ascuțit ar trebui să fie o alternativă la santéele decupate pentru femeile Care se simt jenate de degetele de la picioare. Dacă ești o femeie nonformistă, potï combinaison Fusta lalea cu o Pereche de adidași. Du Pantofi? Pantofi cu rotile? Patine cu TOC? Indiferent cum le-AM spune (Oficial se numesc “Roller skate Pumps”), un lucru e Cert – acești pantofi creați de Anthony vaccarello pentru Saint Laurent sunt wow.

Lumea de PE Internet nu se mai satură să FACA glume pe seama lor (toate centrat PE ideea de “Cum să-ţi Spargi Capul cu STIL, contra sumei de 1,995 de dolari), Dar PANA şi cele mai cârcotaşe persoane trebuie să recunoască că sunt pur şi simplu cool. Phoebe Philo a dat tonul trendului pantofilor dépareillée în Show-UL Céline pentru primăvară/vară 2017, în care mai multe MODELE au apărut PE podium purtând pantofi de Culori diferite. Shearling – blana de OAIE – este unul dintre trendurile majore ALE sezonului. Probabil te aștepți să o găsești PE jachete sau paltoane, Dar… de ce nu și PE pantofi? Dacă nu Cine permiți pantofii de la Céline (care nu vin deja desperecheați, ci trebuie să cumperi tu Două perechi şi să pòrti câte un pantof DIN fiecare), iată o varianta mai accesibilă. Perechea aceasta de la Zara Vine deja cu un pantof Într-o culoare și Celălalt în Alta. 5 modele de pantofi care nu se mai poartă în Vara 2018 Fusta midi este nelipsită DIN garderoba de vară. O potï combinaison cu accesorii colorate și multe modele de încălțăminte. De exemplu, o potï Purta cu o Pereche de adidași și un Tricou simplu Într-o nuanță neutră.

Dacă ai un Top PE umeri și o fustă midi, alege pantofii decupați cu TOC Comod pentru un look romantique. Miuccia Prada este responsabilă pentru boom-UL; de popularitate al Pénélope ou marabout în sezonul de toamnă.